woensdag 6 augustus 2014

Rabarbertaart

Rabarbertaart! Mmmmmm



Een receptje die ik gevonden had op het internet maar niet meer terug vind. Gelukkig had ik het op een blad neergekrabbeld. Het is dus niet mijn creatie maar wel heel lekker!

Wat heb je nodig?

- 125 gr zachte boter
- 125 gr suiker
- 250 gr bloem
- 1/2 pakje bakpoeder
- 10 gr vanillesuiker
- 3 eieren
- rabarber in stukjes gesneden (genoeg om de taartbodem volledig te bedekken)

Zo maak je het:


- suiker en eieren mengen
- boter toevoegen en mengen
- bloem en bakpoeder er onder mengen

- voeg nog een lepel of 2 melk toe

Neem een vuurvaste taartschotel die je invet (of bakpapier in legt), leg onderaan een dun laagje deeg. Leg daarop de rauwe rabarber. Daarop komt de rest van het deeg.
Zet 35 à 45 min. in een oven van 180°.

1 opmerking: